Spectra XT – O Noua Multiplatforma Laser Nd:YAG pentru Clinici si Saloane

Spectra XT este o platforma profesionala laser ND:Yag pentru clinici de specialitate, cu aplicatie si rezultate in leziuni Pigmentare, Acnee, Eritem, Melasma, Tatuaje, Rejuvenarea Pielii, Riduri, Pori, Onicomicoza si multe altele.

Aparatul Spectra XT pentru clinici si saloane are o performanta net superioara datorita lungimilor sale unice de unda, permitand astfel o paleta larga de tratamente medical-estetice.

Stiinta si medicina sunt intr-un continuu progres iar astfel evolueaza si echipamentele estetice. Astfel, exista un trend constant de dezvoltare a unor noi sisteme si tehnologii, chiar daca tehnologiile prezente functioneaza bine. Pe de alta parte, este imposibil din punct de vedere logistic pentru producator sa incerce sa lanseze echipamente complet noi fara a desfasura in prealabil o intensa activitate de testare a sistemelor si de studii clinice.

Conceptul cel mai potrivit este: “Preia ceva ce functioneaza bine, si prin aplicarea noilor cunostiinte stiintifice, fa-l sa functioneze si mai bine”. Asta este exact ceea ce a realizat Lutronic cu ultimul sau model Spectra XT. Avantaje Laser Nd:YAG Lutronic:

 • Lungime de Puls Unica

 • Aplicatii Diverse de Tratament

 • Rezultate Dovedite

 • Complementar cu alte Tratamente

 • Gama Completa de Aplicatori

Tratament facial cu Spectra XT

Spectra XT RuVY Touch – 660 nm

Cel Mai Sigur Tratament pentru Tratarea Leziunilor Pigmentare

RuVY Touch este un tratament sigur, ce foloseste o lungime de puls unica, de 660 nm, ideala pentru tratarea leziunilor pigmentare precum melasma, lentigo, hiperpigmentare postinflamatorie sau cloasma. Laserul RuVY de 660 nm are o absorptie minima in oxihemoglobina si deoxihemoglobina. Astfel, tratamentul leziunilor pigmentare nu este doar eficient, ci protejeaza simultan si reteaua capilara.

Tehnologia Nd:YAG RuVY touch de 660 nm este mai sigura si mai eficienta decat cea anterioara de 532 nm, si reduce in mod semnificativ riscul aparitiei efectelor secundare precum PIH.

Lungimea de Puls de 660 nm nu afecteaza capilarele in timpul tratamentului, prevenind astfel reactii inflamatorii.

Caracteristicile de absorbtie scazute ale 660 nm in oxihemoglobina
si deoxihemoglobina, permit pastrarea integritatii vaselor de sange
dupa tratamentul laser, minimizand riscul de efecte secundare
precum PIH.

Rezultate Tratament Laser Spectra XT – RuVY Touch

532 nm vs 660 nm

532 nm

Inainte de tratament cu spectra xt

Leziuni Inca Vizibile Dupa Tratament

Dupa tratament laser cu spectra xt

660 nm

Inainte de tratament facial spectra XT

Leziunile Dispar dupa Tratamentul cu Laser de 660 nm

Dupa tratarea acneei cu Spectra XT

Spectra XT Gold Toning – 595 nm

Solutie Completa Pentru Tratarea Acneei si Eritemului

Gold Toning utilizeaza lungimea de unda de 595 nm a laserului nd:YAGpentru a ameliora roseata post-acneeica, ajutand de asemenea in reducerea acneei inflamatorii datorita abilitatii sale de a normaliza vascularizatia cu ajutorul efectelor fotobiomodulare.

Optiunea Gold Toning a aparatului Spectra XT ofera medicului posibilitatea de a trata in mod rapid si eficient acneea si problemele conexe ale tenului:

 • Solutie Noua Pentru Eritem Post-Acneic
 • Reduce Necesitatea de Medicamente pentru Acneea Inflamatorie.
Inainte de tratarea acneei cu Spectra XT
Dupa tratamentul laser Spectra XT impotriva acneei

Spectra XT Laser Toning – 1064 nm Nd:YAG

Solutie Completa Pentru Tratarea Melasmei si Leziunilor Pigmentare

Laser Toning indeparteaza sau amelioreaza simptomele melasmei prin distrugerea selectiva a melaninei si a melanosomelor cu ajutorul energiei laserului Nd:YAG. Beneficiile clinice au fost dovedite de-a lungul anilor pe toate tipurile de piele, tratamentul fiind si mai eficient cu noul mod de tratament Spectra XT ce utilizeaza tehnologia Dual-Pulsata.

 • Cel mai inalt standard de tratament al melasmei.
 • Rata scazuta de recidivare.
Inainte de tratamentul petei pigmentare cu Spectra XT
Dupa tratamentul laser cu Spectra XT

Cel Mai Bun Laser Pentru Indepartare Tatuaje – 1064nm/ 532nm/ 585nm/ 650nm

Tehnologie de Varf pentru Indepartarea Tatuajelor

Energia laserului Spectra XT tinteste particulele de cerneala si pigment colorat ale tatuajului si le sparge in fragmente extrem de mici, ce sunt apoi eliminate din corp. Cu ajutului aparatului Spectra XT de la Lutronic, medicii si terapeutii pot folosi patru lungimi de unda diferite ( 1064 nm/ 532 nm/ 585 nm/ 650 nm) pentru a tinti diferitele palete de culori din care se pot compune tatuajele.

 • Elimina toate tatuajele colorate.
 • Mai putina durere si risc scazut de cicatrizare.
Inainte de tratament de indepartare tatuaje cu Spectra XT

Pagina de CONTACT Lutronic